• ILMAINEN TOIMITUS YLI 50€ TILAUKSIIN!
  • SE EDULLISEMPI SUOMALAINEN JEFUKAUPPA!
  • ILMAINEN TOIMITUS YLI 50€ TILAUKSIIN!
  • SE EDULLISEMPI SUOMALAINEN JEFUKAUPPA!

TOIMITUSEHDOT

Yleistä

Jefuhanskat.fi / GLVS Jefuhanskat (Y-tunnus: 3093124-4) myy tuotteita yksityishenkilöille EU-alueelle. Näitä toimitusehtoja sovelletaan tuotteiden tilaamiseen verkkokaupassamme sekä vastaaviin toimituksiin (esimerkiksi tilaaminen poikkeustapauksissa sähköpostitse/puhelimitse).

Nämä toimitusehtomme ovat voimassa 01.11.2019 alkaen. Voimme muuttaa toimitusehtoja yksipuolisesti aika ajoin, joten tutustuthan toimitusehtoihimme etukäteen aina ennen kuin tilaat tuotteita verkkokaupastamme.

Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin. Alle 50€ tilauksien toimituskulut ovat 6,90€.

Tuotteillamme on ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin. Alle 50€ tilauksien toimituskulut ovat 6,90€.

Tuotteet pakataan ja lähetetään pääsääntöisesti tilauspäivänä mikäli tilaus on vastaanotettu ennen klo 14.00. Noutamattoman paketin palautuessa lähettäjälle, veloitamme 14,90€ palautumisesta ja uudelleenlähetyksestä aiheutuneista kustannuksista.

Toimitustapa

Tilaukset toimitetaan Postin tai Matkahuollon välityksellä kirjeenä tai pakettina. Kaikki postilla tilatut pienet paketit toimitamme kirjepostilla.

Toimitusaika

Toimitamme tilauksesi kuljetettavaksi 1-4 päivän kuluessa tilauksen saapumisesta. Toimitukset ovat perillä 2-6 arkipäivän kuluessa. Poikkeukset toimitusajoissa ilmoitetaan tuotteen esittelytekstin yhteydessä tai suoraan asiakkaalle tilauksen yhteydessä. Tarkistathan toimituksen heti sen saatuasi. Mikäli paketti on vahingoittunut, otathan kuvia paketista jo ennen sen avaamista. Jos tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi tai on virheellinen, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian ja viimeistään 14 päivän kuluessa asiakaspalveluumme, niin sovimme miten saamme virheen korjattua. Kuluttajakaupassa noudatamme virheitten osalta kuluttajasuojalain virhevastuusäännöksiä. GLVS Jefuhanskat ei vastaa mistään tilaukseen toimitukseen tai tuotteeseen liittyvästä tai mistään edellä mainitusta aiheutuneesta välillisestä tai välittömästä tai muusta vahingosta paitsi siihen asti kuin pakottava määräys kuluttajansuojalaissa tai muussa pakottavassa laissa on kyseisen vahingon osalta toisin määrännyt.

Erimielisyydet

Otathan ongelmatilanteissa yhteyttä meihin alta löytyvien yhteystietojen kautta. Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Peruutusoikeus ja palautusehdot

Kuluttaja-asiakkailla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilaus ilmoittamalla tästä meille viimeistään 14 päivän kuluttua tavaran tai viimeisen tavaraerän vastaanottamisesta.

Peruuttamisilmoitus tulee tehdä selkeästi esimerkiksi sähköpostitse info@jefuhanskat.fi tai palautettavan tavaran mukana toimittamallasi kirjallisella ilmoituksella.

Palautettavien tuotteiden on oltava alkuperäispakkauksessa ja käyttämättömiä. Pakkaathan tuotteet huolellisesti kuljetusta varten! Jos palautettua tuotetta on vastoin ostajan laissa säädettyä huolenpitovelvollisuutta käytetty, on yrityksellä oikeus periä arvonalennus aina tuotteen täyteen hintaan saakka palautuskuluineen.

Jos kauppa perutaan, tavara on palautettava viivytyksettä viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä alla olevaan osoitteeseen.

Palauttajan on tarvittaessa näytettävä toteen, että tavara on palautettu määräajassa, esimerkiksi palautuskuitilla. Kun palautat tuotteita, liitäthän mukaan nimesi ja yhteystietosi, sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten!

Palautamme vastaavasti tilauksesta maksamasi rahat viivytyksettä kuluttajasuojalain mukaisesti.

Palautusosoitteemme:

GLVS Jefuhanskat

Välitalontie 51 C

00660 Helsinki

Autamme mielellämme sinua tilaukseesi liittyvissä kysymyksissä. Otathan yhteyttä, joko sähköpostitse, Facebookissa tai Instagramissa:

info@jefuhanskat.fi

www.facebook.com/jefuhanskat.fi

www.instagram.com/jefuhanskat.fi